Φρέσκο κοτόπουλο και άφθονα μήλα για τις ευπαθείς οικογένειες της πόλης μας!

Απρόσκοπτα ολοκληρώθηκε η 1η διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ για το 2021 στο Δήμο Αμαρουσίου.

Θ. Αμπατζόγλου: «Συνεχίζουμε και το 2021 ακόμη πιο δυνατά να στηρίζουμε τις ευπαθείς οικογένειες της πόλης μας, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσον, αλλά και με την αξιέπαινη συνδρομή των εθελοντών μας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η διανομή για το 2021 στους ωφελούμενους των 6 Δήμων της Σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα με επικεφαλής το Δήμο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ /FEAD 2014-2020.

Τα προϊόντα, φρέσκο κοτόπουλο και οπωροκηπευτικά (πορτοκάλια και μήλα) διανεμήθηκαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

Στον επικεφαλής της σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Δήμο Αμαρουσίου, δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 355 ωφελούμενες οικογένειες (678 άτομα), οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες ανάλογα με τα μέλη της κάθε οικογένειας, με τη συμμετοχή να ξεπερνά το 70%.

Συνολικά διανεμήθηκαν σχεδόν 770 τεμάχια από κάθε προϊόν.

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης ωφελούμενες ήταν αντίστοιχα:
Στο Δήμο Μεταμόρφωσης 247 οικογένειες (438 ωφελούμενοι), στο Δήμο Πεντέλης 164 οικογένειες (332 ωφελούμενοι),  στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 136 οικογένειες (254 ωφελούμενοι), στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού 58 οικογένειες (98 ωφελούμενοι) και στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 5 οικογένειες (6 ωφελούμενοι).

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης με επιτυχία της 1ης διανομής υπογραμμίζει:
Συνεχίζουμε και το 2021 ακόμη πιο δυνατά να στηρίζουμε τις ευπαθείς
οικογένειες της πόλης μας, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσον, αλλά και με την αξιέπαινη συνδρομή των εθελοντών μας. Και στην παρούσα δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, στο Μαρούσι δεν θα νοιώσει κανείς μόνος και αβοήθητος.»

Οι διανομές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κου Πέτρου Κόνιαρη.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

«Βατερλώ» της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου με τα «Ανοιχτά Προαύλια»

Την Τέταρτη, 27 Ιουνίου με επίσημη ανακοίνωσή του ο...

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς εγκαινίασε μια νέα και διαφορετική παιδική χαρά στο Κεφαλάρι

Πρόκειται για έναν ακόμη πρότυπο χώρο παιχνιδιού και ξενοιασιάς...

Από τις 30 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 στο Αίθριο Θέατρο

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 🔹 Τρίτη 30...

Κλείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίων Αναργύρων;

Την Τρίτη 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η προθεσμία εγγραφών και...

Mαρούσι-καζίνο:H επίσημη παρουσίαση του πρότζεκτ(+φωτος)

Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img