Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
14.3 C
Marousi

Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου στο Αστυνομικό Τμήμα & Τμήμα Ασφαλείας

Την Τρίτη 10 Μαΐου κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Ηλία Ζορμπαλά, τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Μακροποδάρα, τον Γραμματέα Ευθύμιο Φούντα και το μέλος Κωνσταντίνο Κοκκινάκη επισκέφθηκε διαδοχικά το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Οι Διοικητές των Τμημάτων ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις ευθύνες επιβολής του Νόμου και διατήρησης της Τάξης, την καθημερινότητα των αστυνομικών, τις καταστάσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι και τα επιπλέον καθήκοντα τα οποία έχουν επιφορτιστεί την περίοδο της πανδημίας.

Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης θέματα ενίσχυσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η πάταξη της εγκληματικότητας, η ασφάλεια της πόλης, οι παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), κυρίως σε ζητήματα παράνομης στάθμευσης. Τονίστηκε ιδιαίτερα το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και η προσπάθεια για την αποκατάσταση των σχέσεων και της εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Από την πλευρά της η ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου δεσμεύτηκε να συνδράμει στο έργο των τοπικών Τμημάτων, με παρεμβάσεις, όπου απαιτείται, για την άμεση αποκατάσταση των αναγκών των Τμημάτων του Αμαρουσίου και κυρίως την επιστροφή και μεταστέγαση των υπηρεσιών τους στο κέντρο της πόλης μας, που αποτελεί πάγιο και διαρκές αίτημα όλων των Μαρουσιωτών.

Επισημάνθηκε ιδιαίτερα, το σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας με την εισαγωγή και του μαθήματος κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής συμπεριφοράς στα εργαστήρια δεξιοτήτων των σχολείων.

Τέλος, ευχαρίστησαν τους Διοικητές του Α.Τ. και Τ.Α. Αμαρουσίου κους Γεώργιο Αντωνόπουλο και Φώτιο Τζελέπη για την ευγενή υποδοχή και για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση μας.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Τι συμβαίνει στο νεκροταφείο Αμαρουσίου;To φάντασμα που το είδαν οδηγοί ταξί!

Μυστήριο στο νεκροταφείο του Αμαρουσίου, όπου υπάρχουν μαρτυρίες σχετικά...

Μαρούσι – Περιστέρι 73-79:Ήττα στον Άγιο Θωμά

Τεράστιο διπλό πέτυχε το Περιστέρι στην έδρα του Αμαρουσίου...

Βίντεο: Ομάδα νεαρών ανέβηκε στο στέγαστρο Καλατράβα και κοιμήθηκε ένα βράδυ μέσα στο ΟΑΚΑ

Κόβουν την ανάσα τα βίντεο μιας ομάδας Urbex (Urban Exploration) που...

Σημεία συνέντευξης του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στον τηλεοπτικό σταθμό “BLUE SKY”

Επί όλων των θεμάτων που αφορούν στη βελτίωση της...

Μαρούσι: Νεκρός ο άντρας που έπεσε από πεζογέφυρα στις γραμμές του Ηλεκτρικού πριν το ΚΑΤ

Τραγωδία στην περιοχή του Αμαρουσίου το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς ένας άντρας έχασε τη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img