Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 08 Ιουνίου η 40η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Δημαρχείου Αμαρουσίου, όπου πραγματοποιείται η 40η Εθελοντική Αιμοδοσία επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022.

Παρόντες ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και Αικατερίνη Ιωάννου αντίστοιχα καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία του τριημέρου Εθελοντικής Αιμοδοσίας που ξεκίνησε στις 6 /6/ και ολοκληρώνεται στις 8/6, συνομίλησε με το υγειονομικό προσωπικό καθώς και με τους εθελοντές τους οποίους και συνεχάρη για την προσφορά «ζωής» όπως ενδεικτικά ανέφερε.

Την 40η Εθελοντική Αιμοδοσία, διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και ασφάλειας των συμμετεχόντων στην αιμοδοσία από τη λοίμωξη covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Η Αιμοδοσία πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

·        Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022 από τις 14:00 έως τις 19:30

Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας: 213-20.31.940.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, στο οποίο συμμετέχει επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ακόμα ένα «πράσινο φως» για το καζίνο

Ακόμα μια περιβαλλοντική έγκριση έλαβε το project Voria, που...

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img