Αποχαιρετιστήρια γιορτή της Ελληνοαγγλικής Αγωγής

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022, έλαβε χώρα η αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή μαθητών Νηπιαγωγείου και Δημοτικού της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής» που εδρεύει στο Μαρούσι, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ρένας Χαλιώτη, η οποία εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, Εκπροσώπων όμορων Δήμων και φυσικά του Γενικού Διευθυντή του Σχολείου Χριστόδουλου Κακαδιάρη, εκπαιδευτικών, γονέων και συγγενικών προσώπων των παιδιών.

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό της, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη μετέφερε το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, προς  τα παιδιά για τους κόπους και  τις επιδόσεις τους, καθώς και τις ευχαριστίες στη διεύθυνση του σχολείου που πάντα στηρίζει τις κοινωνικές δομές του Δήμου και συμμετέχει με θέρμη στις δραστηριότητες όπως αυτή του Μαθητικού Διαγωνισμού Κεραμεικής.

Με τη σειρά του ο Διευθυντής του Σχολείου  Χριστόδουλος Κακαδιάρης, μεταξύ άλλων, τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του Σχολείου στο Δήμο Αμαρουσίου και την άψογη συνεργασία που υπάρχει σε θέματα εκπαιδευτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η γιορτή περιελάμβανε  επιδείξεις της αγωνιστικής ομάδας ρυθμικής του αθλητικού συλλόγου του σχολείου, παρελάσεις και τραγούδια από τους μαθητές όλων των τάξεων. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μικρών μαθητών, που διακρίθηκαν σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς, με απονομή στεφάνων ελιάς, από την Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου και τον Πρόεδρο ΟΚΟΙΠΑΔΑ.​

Ελληνοαγγλική Αγωγή

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πόσο στοιχίζει τo ενοίκιο σε ένα οικογενειακό σπίτι

Μετά τις εκρηκτικές αυξήσεις που καταγράφηκαν το 2023 και...

«Βατερλώ» της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου με τα «Ανοιχτά Προαύλια»

Την Τέταρτη, 27 Ιουνίου με επίσημη ανακοίνωσή του ο...

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς εγκαινίασε μια νέα και διαφορετική παιδική χαρά στο Κεφαλάρι

Πρόκειται για έναν ακόμη πρότυπο χώρο παιχνιδιού και ξενοιασιάς...

Από τις 30 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 στο Αίθριο Θέατρο

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 🔹 Τρίτη 30...

Κλείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίων Αναργύρων;

Την Τρίτη 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η προθεσμία εγγραφών και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img