Γεμάτη ρυθμό και κέφι η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μαρούσι με τους Μιχάλη Stavento και Ήβη Αδάμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου 2023, κηρύσσοντας επισήμως την εορταστική περίοδο για την πόλη, η οποία έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπιόνια και πολλές εντυπωσιακές φωτοσυνθέσεις.

Χριστουγεννιάτικο Δένδρο

Πλήθος Μαρουσιωτών και επισκεπτών του Μητροπολιτικού Κέντρου των Βορείων Προαστίων απόλαυσε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχε ετοιμάσει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το τρενάκι, το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους συνέθεσαν μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα που ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση των Μιχάλη Stavento και Ήβης Αδάμου.

Χριστουγεννιάτικο Δένδρο

Το παρών στην εορταστική βραδιά έδωσαν ακόμη στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων του Αμαρουσίου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πόσο στοιχίζει τo ενοίκιο σε ένα οικογενειακό σπίτι

Μετά τις εκρηκτικές αυξήσεις που καταγράφηκαν το 2023 και...

«Βατερλώ» της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου με τα «Ανοιχτά Προαύλια»

Την Τέταρτη, 27 Ιουνίου με επίσημη ανακοίνωσή του ο...

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς εγκαινίασε μια νέα και διαφορετική παιδική χαρά στο Κεφαλάρι

Πρόκειται για έναν ακόμη πρότυπο χώρο παιχνιδιού και ξενοιασιάς...

Από τις 30 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 στο Αίθριο Θέατρο

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 🔹 Τρίτη 30...

Κλείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίων Αναργύρων;

Την Τρίτη 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η προθεσμία εγγραφών και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img