Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025
15.9 C
Marousi

Το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου: Νέος Πρόεδρος ο Κώστας Βλάχος, Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Μπογδανος, Γραμματέας η Μαρία Καρλατήρα

Ψηφίστηκε το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» κ. Κώστας Βλάχος, ο οποίος έλαβε 32 ψήφους υπέρ και μία κατά.

Στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ανανέωση και Επανεκκίνηση στο Δήμο Αμαρουσίου» κ. Σπύρος Μπογδανος.  

Τη θέση της Γραμματέως αναλαμβάνει η κα Μαρία Καρλατήρα η οποία προέρχεται από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ στην σύνθεση του προηγουμένου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξη της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως αρνήθηκε να αναλάβει τη θέση του Γραμματέως, με αποτέλεσμα αυτή να περιέλθει στην πλειοψηφία, αυτή τη φορά η ελάσσων αντιπολίτευση αποφάσισε να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση.

Η αλλαγή των συσχετισμών έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των θέσεων διαχείρισης εκ μέρους της πλειοψηφίας της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Πρόταση Στουρνάρα στην κυβέρνηση: Δώστε στους δήμους την είσπραξη του ΕΝΦΙΑ

Την ιδέα της είσπραξης και διαχείρισης του ΕΝΦΙΑ από...

Μαρούσι: Τέλος ο Τακιανός , αναλαμβάνει ο Μπατής

Μαρούσι και Φώτης Τακιανός χώρισαν τους δρόμους τους μετά...

Μαρούσι: Παραιτήθηκε ο Γενικός Αρχηγός μετά τη βαριά ήττα από τον Κολοσσό

Εξελίξεις στο «στατόπεδο» του Αμαρουσίου έφερε η βαριά εκτός...

Τριετής παράταση για τη μεταφορά του Καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι έως το 2028

Η παράταση οφείλεται στην εμπλοκή πολλών δημοσίων υπηρεσιών και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img