Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
13.9 C
Marousi

Το σύγχρονο Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου φιλοξένησε διαγωνισμό και επίδειξη skate με τη συμμετοχή αθλητών διεθνούς φήμης

Στις σύγχρονες και ασφαλείς, υψηλού επιπέδου υποδομές του skate Park Δήμου Αμαρουσίου φιλοξενήθηκε διαγωνισμός και επίδειξη Skate, με τη συμμετοχή τεσσάρων παγκόσμιων πρωταθλητών, των Cyril Jackson, Josef Scott, Dani Jenks και Antony Lopez.

Οι φίλοι του αθλήματος είχαν την χαρά να απολαύσουν τους αγαπημένους τους αθλητές, που είναι ιδιαίτερη αγαπητοί στο skate κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη μετέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «το Skate Park του Δήμου μας έχει αναδειχθεί σε τόπο συνάντησης, ποιοτικής αναψυχής και άθλησης για τη νεολαία μας»,  υπογραμμίζοντας ότι «στο Μαρούσι είναι πλέον θεσμός η φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων skate που προσελκύουν  το ενδιαφέρον αθλητών διεθνούς φήμης.»          

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Πατούλη για την υποστήριξη της εκδήλωσης, αλλά και για την πρωτοβουλία ανάπτυξης στο Μαρούσι του μεγαλύτερου Skate Park της Αττικής, ενός χώρου για τους νέους που ασχολούνται με αυτό το άθλημα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Νεκρός ο άντρας που έπεσε από πεζογέφυρα στις γραμμές του Ηλεκτρικού πριν το ΚΑΤ

Τραγωδία στην περιοχή του Αμαρουσίου το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς ένας άντρας έχασε τη...

Παραδόθηκε πλήρως ανακατασκευασμένη η Παιδική Χαρά στην πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (ΗΣΑΠ)στο Μαρούσι

Με αφορμή την ολοκλήρωση ανακατασκευής της Παιδικής Χαράς στην...

Θ. Αμπατζόγλου: Η πόλη καθημερινά γίνεται περισσότερο ασφαλής

Συνεχίζεται το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων στο Μαρούσι Με αμείωτους ρυθμούς...

Νέες φυτεύσεις φυτών και δένδρων στον ποδηλατοδρόμο του Πολύδροσου

Mε τη σημαντική συμβολή του Τμήματος Αστικού Πρασίνου Δήμου Αμαρουσίου,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img