Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2026
4.5 C
Marousi

Αυτοψία σε έργα διάνοιξης οδών

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, σε περιοχή του Κάτω Σωρού κατά την εκκίνηση του έργου που αφορά σε διανοίξεις οδών στο πλαίσιο εκτέλεσης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2023.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ευάγγελο Κάββαλο και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Κωνσταντίνο Ρώτα, ενημερώθηκε από τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για τις εργασίες που αφενός ξεκίνησαν για τη διάνοιξη της οδού Ζαλόγγου στον Κάτω Σωρό και περατώνονται στην οδό Δαρδανελίων στον Άγιο Θωμά.

Οδικά έργα

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των αυτοψιών δήλωσε: «Οι διανοίξεις οδών είναι ένα σοβαρό πολεοδομικό έργο. Βάζουν τάξη στην πόλη, αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής και των περιουσιών των Μαρουσιωτών. Ειδικά για το έργο στην οδό Ζαλόγγου, πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν μία εκκρεμότητα άνω των 20 ετών. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Επιλύουμε προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους πολίτες επί μακρόν και αποδεικνύουμε πως μοναδική μας προτεραιότητα είναι η ευημερία όλων των γειτονιών ισοτίμως».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Μαρούσι, υπογράμμισε τις αναγκαίες...

Τραγωδία στο Μαρούσι-Νεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο 25χρονος που αγνοούνταν

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 25χρονου, τα ίχνη του οποίου...

Μαρούσι: Στο μουσείο του Γιάννη Τσαρούχη

Σαν σήμερα, πριν από 116 χρόνια (13 Ιανουαρίου 1910),...

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της...

Μαρούσι: Ξέφυγαν οι τιμές στο πάρκινγκ

Καθώς η πρωτεύουσα έχει υπερκορεστεί από τον πλεονάζοντα αριθμό...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img