Δημοτικό Κολυμβητήριο: Ξεκινά το έργο ενεργειακής αναβάθμισης – Κλειστό από 21 Μαρτίου έως 30 Απριλίου

Ξεκινά τη Δευτέρα 21​ Μαρτίου 2022 το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου και οι εργασίες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 30 Απριλίου 2022. Το έργο χρηματοδοτείται από το  πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Το έργο αφορά κυρίως σε:

·       Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας για τη θέρμανση της κολυμβητικής δεξαμενής και

·       Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίου και συστήματος παραγωγής Ζεστών Νερών

Με αφορμή την έναρξη του έργου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει: «Ένα ακόμη έργο για το οποίο διεκδικήσαμε τη χρηματοδότηση, ξεκινά και γίνεται πράξη. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί εν μέσω ενεργειακής κρίσης, θα συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση πόρων και φυσικά στην καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών προς τα χιλιάδες μέλη του Κολυμβητηρίου μας. Οι Μαρουσιώτες καθημερινά αντιλαμβάνονται πως αυτή η Διοίκηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για βελτίωση υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, κρίσιμες υποδομές και καθημερινότητα. Ο πολίτης είναι πάντα ο Πρωταγωνιστής για κάθε μας πολιτική και απόφαση».

Παρακαλούνται τα μέλη του Κολυμβητήριου να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλ. 210 6107650-1 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που έβαλε φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με το τσιγάρο του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 74χρονος, ο...

Μαρούσι: Ακινητοποίησε 14χρονη στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου και προσπάθησε να την βιάσει

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε το βράδυ της Κυριακής (12.06.2026) ένα...

Μαρούσι: Πουλήθηκε υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων έναντι 4,05 εκατ. ευρώ

Ανακοινώθηκε η πώληση υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων συνολικής επιφάνειας 16.053...

Μαρούσι: Φωτιά και καταστροφή σε κλινική στο Σισμανόγλειο

«Κάποιος έβαλε φωτιά σε στρώμα, μένει να αποδειχθεί αν...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img