Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
10.9 C
Marousi

Δημοτικό Κολυμβητήριο: Ξεκινά το έργο ενεργειακής αναβάθμισης – Κλειστό από 21 Μαρτίου έως 30 Απριλίου

Ξεκινά τη Δευτέρα 21​ Μαρτίου 2022 το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου και οι εργασίες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 30 Απριλίου 2022. Το έργο χρηματοδοτείται από το  πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Το έργο αφορά κυρίως σε:

·       Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας για τη θέρμανση της κολυμβητικής δεξαμενής και

·       Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίου και συστήματος παραγωγής Ζεστών Νερών

Με αφορμή την έναρξη του έργου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει: «Ένα ακόμη έργο για το οποίο διεκδικήσαμε τη χρηματοδότηση, ξεκινά και γίνεται πράξη. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί εν μέσω ενεργειακής κρίσης, θα συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση πόρων και φυσικά στην καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών προς τα χιλιάδες μέλη του Κολυμβητηρίου μας. Οι Μαρουσιώτες καθημερινά αντιλαμβάνονται πως αυτή η Διοίκηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για βελτίωση υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, κρίσιμες υποδομές και καθημερινότητα. Ο πολίτης είναι πάντα ο Πρωταγωνιστής για κάθε μας πολιτική και απόφαση».

Παρακαλούνται τα μέλη του Κολυμβητήριου να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλ. 210 6107650-1 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση για τα Αδέσποτα Ζώα στην πόλη μας

Ο  Δήμος Αμαρουσίου καλεί σε διάλογο 🤝 πολίτες, φιλοζωικές...

Μαρούσι: Πωλούσαν απομιμητικά προϊόντα που έμοιαζαν με γνήσια

Να διαθέτουν προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, τα οποία παρέπεμπαν...

Mαρούσι:Στο τοπ 10 με τις περιοχές που αναζητούν τώρα οι υποψήφιοι αγοραστές και ενοικιαστές(+πίνακες)

Η σύγκριση στις αναζητήσεις του σήμερα με αυτές προ...

Μαρούσι: Τοιχίο στήριξης πεζοδρομίου έτοιμο να πέσει δίπλα σε σχολείο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού mega και συγκεκριμένα...

Μαρούσι: Επικίνδυνα πεζοδρόμια σε πολυσύχναστο κόμβο(+video)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στον κόμβο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img