ARTΕΜΕΙΣ – Φεστιβάλ Πολιτισμού στο Μαρούσι: Καλλιτέχνες και διανοούμενοι στηρίζουν την πρωτοβουλία Αμπατζόγλου

Το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ, θα γίνει στις 2 και 3 Μαΐου 2019, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι. Περιλαμβάνει ροκ συγκροτήματα, έκθεση εικαστικών έργων, και performances. Τα εγκαίνια είναι την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 6 το απόγευμα. Η είσοδος και για τις δύο μέρες, ΔΩΡΕΑΝ.

Συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, εικαστικοί καλλιτέχνες, συγγραφείς και άλλοι από τον χώρο των Γραμμάτων και της Τέχνης, θα συγκεντρωθούν διεκδικώντας την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της πόλης, και στηρίζοντας την πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για την ίδρυση Ραδιοφωνικού Σταθμού, στα Βόρεια Προάστια με έδρα το Μαρούσι.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Μικαέλα Δαρμάνη
Γιώργος Ρους
Dilemma

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Πάνος Μπίρμπας
The Rockin’ Dead
και άλλοι

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Συμμετέχουν οι εικαστικοί καλλιτέχνες:

Σοφία Γκίκα, Παναγιώτα Λευκαδίτη, Καλλιρρόη Πανάγου, Αντώνης Kuzmychov,
Γιώργος Τουρκοβασίλης, Lebaniz Blonde, Έλενα Σταματογιάννη, Γεώργιος Σαββόπουλος, Δημήτρης Σοφικίτης, Ελεάννα Μαρτίνου, Μανώλης Νταλούκας.

Θα εκτεθούν ακόμη έργα του Σίμου Τσαπνίδη (από τη ζωή στο Λονδίνο κατά την έκρηξη του Swinging London), της  Pamela Leake (από την ζωή της στην Αθήνα στα χρόνια της δικτατορίας), και του Πάνου Κουτρουμπούση (που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, και στον οποίο αφιερώνεται το εκθεσιακό μέρος).

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ...

Μαρούσι: Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  αποδέχθηκε την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως...

Οι νίκες κατά των Τούρκων στο Μαρούσι το1821

Στις αρχές Νοεμβρίου 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες νικούν τους...

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img