Ο ιστορικός Σύλλογος Αθμονέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Μετά τον καθαγιασμό των υδάτων, ανήμερα των Θεοφανείων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, φίλων του Συλλόγου και πλήθους κόσμου.

Στην κατάμεστη αίθουσα, ο Πανοσιολογιότατος π. Χρήστος της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και απηύθυνε θερμές ευχές στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκοψε το πρώτο κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά». «Το 2019 ας είναι μία χρονιά δημιουργίας με υγεία, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ευημερία για όλους».

Με επίκεντρο τις αυτοδιοικητικές εκλογές ανέφερε: «Εύχομαι μία όμορφη δημιουργική προσπάθεια ώστε να προχωρήσουμε με ενωμένες τις δυνάμεις μας δημιουργικά για το Μαρούσι. Αυτό είναι το χρέος μας, με πίστη και ομοψυχία να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο «αύριο» για την πατρίδα μας και το μέλλον της νέας γενιάς. Ας είναι συνολικά για την Αττική ένα έτος αλλαγής και δημιουργικής ανατροπής για μία καλύτερη ζωή για όλους».

Επισήμανε ότι η σημερινή διοίκηση και ο ίδιος προσωπικά θα είναι με συνέπεια στις επάλξεις μέχρι τέλους της θητείας της. «Προχωράμε μπροστά μέχρι τέλους Αυγούστου. Αλλά και στη συνέχεια η πόλη θα συνεχίσει να προχωρά δυνατά, με άλλη διοίκηση αλλά με εμένα σταθερά κοντά στο Μαρούσι και σε όλους τους Μαρουσιώτες».

Αναφερόμενος στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου Αθμονέων, μίλησε για τη σημαντική παρακαταθήκη που φέρει, δηλώνοντας, παράλληλα, τη σταθερή στήριξη του έργου του από τον Δήμο.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα ευχήθηκε «Καλή Χρονιά», ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την παρουσία και τη φιλοξενία της εκδήλωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ,αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε περίπτωση που του ζητηθεί.

Στην εκδήλωση που διάνθισε μελωδικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης και Κώστας Αντωνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Νίκος Πέππας, Κατερίνα Ιωάννου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Ρένα Χαλιώτη, Αθανάσιος Βελής, ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης Λευτέρης Μαγιάκης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Βλάχος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ακόμα ένα «πράσινο φως» για το καζίνο

Ακόμα μια περιβαλλοντική έγκριση έλαβε το project Voria, που...

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img