Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2025
6.3 C
Marousi

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023: Μεγαλειώδης η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένα Μόρφη στο Αίθριο Θέατρο

Παρουσία χιλιάδων θεατών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 η μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, σε ντουέτο με τη Ρένα Μόρφη, στο Αίθριο Θέατρο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023.

Το πλήθος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του τραγουδοποιού και συνθέτη Νίκου Πορτοκάλογλου, να συμμετέχουν όλοι μαζί σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή, με αποτέλεσμα το κέφι να γίνει η εναρκτήριος δύναμη για ένα μεγάλο πάρτι κάτω από την πανσέληνο του Αττικού Ουρανού.

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου και η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή Ρένα Μόρφη ερμήνευσαν γνωστά δικά τους τραγούδια καθώς και διάφορα επιλεγμένα από το αγαπημένο τους «Μουσικό κουτί», καθώς και τραγούδια από το άλμπουμ “Λιμάνια Ξένα” αλλά και ξένα τραγούδια όπως «Should I Stay or Should I Go» από τους «The Clash», με το κοινό να τους αποθεώνει.

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχάρη τους καλλιτέχνες και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με περισσότερα τραγούδια ακόμη ενώ εκείνοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δήμο Αμαρουσίου και ιδιαιτέρως το Δήμαρχο για τη φιλοξενία στην υπέροχη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου.

Τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη συνόδευσε μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσi: Πρόγραμμα Απόκριες 2025

Tο Μαρούσι γιορτάζει την Αποκριά, με υπέροχα ψυχαγωγικά και...

48η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αμαρουσίου

Τριήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, για την...

Μαρούσι: Περιήγηση στην Αρχιτεκτονική Κληρονομιά της πόλης | Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Περιήγηση στην Αρχιτεκτονική Κληρονομιά της πόλης του...

Πανηγύρισε την Υπαπαντή του Κυρίου ο ομώνυμος Ι.Ν. της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου

Μία από τις σημαντικότερες δώδεκα μεγάλες εορτές της Ορθόδοξης...

Μαρούσι: Οι εγγραφές άνοιξαν για τους αγώνες δρόμου «Run Maroussi – Σπύρος Λούης»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου και η...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img