Η υπηρεσία «Γραμμή Δημότη – 15321» σύμμαχος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης του Αμαρουσίου

Με εντολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ξεκινάει νέος κύκλος σχολαστικού ελέγχου των υποδομών της πόλης από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου, που αφορά κυρίως στα επικίνδυνα δέντρα, το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, τα φρεάτια και οποιοδήποτε άλλο σημείο κρίνεται απαραίτητο προκειμένου η πόλη να προετοιμαστεί για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.

 

Για την ενέργεια αυτή, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, σημαντικό ρόλο παίζει και η συνδρομή των πολιτών οι οποίοι καλούνται να επικοινωνούν με την ανανεωμένη υπηρεσία «Γραμμή Δημότη 15321» προκειμένου να αναφέρουν τα προβλήματα της γειτονιάς τους με προτεραιότητα στα επικίνδυνα δέντρα και κλαδιά  και στις ελλείψεις ή βλάβες ηλεκτροφωτισμού.

 

Ειδικότερα σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό, σημειώνεται πως ολοκληρώνεται η πρώτη φάση αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Αμαρουσίου με 550 νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Τρόποι επικοινωνίας με τη Γραμμή Δημότη 15321 του Δήμου Αμαρουσίου για την αναφορά προβλημάτων:

·       Τηλέφωνο – Ο Δημότης, καλώντας το 15321 (Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες: 07.00-17.00) μπορεί να διατυπώσει το αίτημα του, το οποίο καταχωρείται από τον/την εκπρόσωπο του Δήμου λαμβάνοντας ένα μοναδικό αριθμό. Το αίτημα δρομολογείται αυτόματα στην αντίστοιχη Διεύθυνση του Δήμου προκειμένου να αξιολογηθεί και να εξυπηρετηθεί.

·       e-mail – Ο Δημότης μπορεί να στείλει το αίτημα του στο [email protected] και ο/η εκπρόσωπος του Δήμου να το καταχωρήσει. Το αίτημα δρομολογείται αυτόματα στην αντίστοιχη Διεύθυνση του Δήμου προκειμένου να αξιολογηθεί και να εξυπηρετηθεί.

·       Web & Mobile Application – Ο Δημότης έχει την δυνατότητα να υποβάλει αιτήματα με φωτογραφίες ή έγγραφα με αυτόματο εντοπισμό θέσης, να παρακολουθεί την εξέλιξη τους, χωρίς αναμονές, εύκολα και γρήγορα από όποια συσκευή επιθυμεί είτε μέσω Web  είτε μέσω της  mobile εφαρμογής που είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Ακινητοποίησε 14χρονη στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου και προσπάθησε να την βιάσει

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε το βράδυ της Κυριακής (12.06.2026) ένα...

Μαρούσι: Πουλήθηκε υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων έναντι 4,05 εκατ. ευρώ

Ανακοινώθηκε η πώληση υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων συνολικής επιφάνειας 16.053...

Μαρούσι: Φωτιά και καταστροφή σε κλινική στο Σισμανόγλειο

«Κάποιος έβαλε φωτιά σε στρώμα, μένει να αποδειχθεί αν...

Μαρούσι: Μετά το 18ο Δημοτικό Σχολείο κλειστό και το 6ο ενώ ήταν στη λίστα με τα ανοιχτά προαύλια!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει https://marousi24.gr/vaterlo-tis-dimotikis-archis-amarousiou-me-ta-anoichta-proavlia/,την Τέταρτη 27 Ιουνίου με...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img