Μαρούσι: Εκδηλώσεις Χριστουγέννων & Άναμμα Δέντρου – 2 Δεκεμβρίου 2025

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
2/12/2025 | 20:00
ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ, ΜΑΡΟΥΣΙ

Ο Δήμαρχος ΑμαρουσίουΘεόδωρος Αμπατζόγλου, προσκαλεί όλες τις Μαρουσιώτισσες και όλους τους Μαρουσιώτες να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πόλη μας, αλλά και τους επισκέπτες να επιλέξουν το Μαρούσι για τις εορταστικές τους βόλτες, τη διασκέδαση και τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Το Τμήμα Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου έχει επιμεληθεί ένα πλούσιο και ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων, προσφέροντας στιγμές χαράς και δημιουργίας για μικρούς και μεγάλους.

Η επίσημη έναρξη των γιορτών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025, στις 20:00, με την καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο, στην Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ).

Τη γιορτινή αυτή βραδιά θα πλαισιώσει η Κατερίνα Λιόλιου, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα με την εκρηκτική της παρουσία και σκορπίζοντας κέφι, λάμψη και μοναδικές στιγμές σε όλη την πόλη. Τη βραδιά θα συνοδεύσει μουσικά και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου, δημιουργώντας μια μαγική χριστουγεννιάτικη εικόνα στην καρδιά της πόλης.

📜 Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

📅 6.12.25 | 🕛 12:00 | 📍 Βορέειος Βιβλιοθήκη
🎨 Παιδικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο
«Χρώματα και Φαντασία… και η ιστορία αρχίζει»
👧👦 Για παιδιά 5–12 ετών

📅 19.12.25 | 🕗 20:00 | 📍 Πλατεία ΗΣΑΠ, Μαρούσι
🎉 Χριστουγεννιάτικο Πάρτι με την MARSEAUX

📅 20.12.25 | 🕚 11:00 | 📍 Πλατεία ΗΣΑΠ, Μαρούσι
🎭 Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παράσταση
«Το Δώρο της Αγάπης»

📅 20.12.25 | 🕐 13:00 | 📍 Τολ Κεραμικής Έκθεσης (Λεωφ. Κηφισίας 207, Μαρούσι)
🪅 Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παράσταση
από το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών

📅 21.12.25 | 🕖 19:00 | 📍 Αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy (Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι)
🎼 Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες
Μικτή Χορωδία «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» — «Χαίρε Γη»

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν, προσφέροντας χαρά, ζωντάνια και εορταστική διάθεση σε όσους επιλέξουν να περάσουν τις Άγιες Ημέρες στο Μαρούσι.

Τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου θα περιηγηθεί στους στολισμένους πεζόδρομους του Εμπορικού Κέντρου, σκορπίζοντας γιορτινές μελωδίες και κάλαντα σε όλη την πόλη.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με ευθύνη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Νίκου Πέππα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Μαχαίρωσε 17χρονο σε στήθος, χέρι και πόδι για μία χρυσή αλυσίδα

Ο άγνωστος άνδρας απαίτησε από τον ανήλικο να του...

Μαρούσι:Eργάτες κρέμονται από ύψος 62 μέτρων στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακά πλάνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις...

Μαρούσι:Γυναίκα έπεσε από τον 4ο, προσγειώθηκε στον 3ο, ανέβηκε και ξαναέπεσε – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται οι αστυνομικοί που...

Μαρούσι:Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του καζίνο – Ποιες μεγάλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com οι υπογραφές “έπεσαν” χθες...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img