Διαγνώστηκε θετικό το ύποπτο κρούσμα υπαλλήλου στο δήμου Αμαρουσίου

Όπως έγκαιρα ενημερωθήκατε μέσα από το Μ24, σήμερα το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης μας, παραμένει κλειστό και πραγματοποιείται απολύμανση.

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε το ύποπτο κρούσμα στον Δήμο Αμαρουσίου. Πρόκειται για υπάλληλο γραφείου σε υπηρεσία που δεν είχε επαφή με το κοινό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και παραμένει στο σπίτι του σε καραντίνα. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους συναδέλφους του, που ήρθαν σε επαφή μαζί του της τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται ουσιαστικά για το δεύτερο κρούσμα υπαλλήλου στο Δήμου Αμαρουσίου.  Ο πρώτος ασθενής νόσησε πριν από περίπου ενάμιση μήνα και κόλλησε μέσα στο νοσοκομείο που βρισκόταν για άλλο ζήτημα, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με συναδέλφους του. Η υγεία του αυτή τη στιγμή είναι άριστη.

Αύριο στο δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί και τρίτος κύκλος εξετάσεων για κορονοϊό στους υπαλλήλους και τα στελέχη του δήμου.

Η κατάσταση βρίσκεται σε απόλυτο έλεγχο και δεν χρειάζεται καμία ανησυχία αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας από τον καθένας μας. Η καραντίνα μπορεί να έληξε, ο ιός όμως υπάρχει ακόμα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον υπάλληλο του δήμου μας.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας – Σύσταση για αποφυγή προσέλευσης με ΙΧ στο ΟΑΚΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας τίθεται σε...

Μαρούσι: Μπήκε στο λεωφορείο κρατώντας δύο λάμες και σκορπώντας τον τρόμο

Ο συλληφθείς κρατούσε δύο λάμες μήκους 18,5 και 17,5...

Μπαράζ ληστειών από ανήλικους σε μίνι μάρκετ στα βόρεια προάστια και Μαρούσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου και ενός 20χρονου προχώρησαν οι...

Μαρούσι: Τουρνουά 3×3 Basketball με δωρεάν συμμετοχή

MAROUSSI BASKETBALL 3Χ3 – SPRING DAY 2026: Η Περιφέρεια...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img