Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026
8.1 C
Marousi

Ιδιοκτήτης σχολής οδηγών έδινε οδηγίες μέσω ακουστικού σε υποψήφιο οδηγό Μαρούσι

Οδηγίες μέσω ακουστικού τύπου «ψείρας» σε υποψήφιο για την απόκτηση διπλώματος αυτοκινήτου κατά την διάρκεια εξέτασης των σημάτων, στο Μαρούσι έδινε ο ιδιοκτήτης σχολής οδηγών σε ένα μαθητή του.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος οδηγός M. Q, ηλικίας 42 ετών με καταγωγή από το Πακιστάν, εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της εξέταση στην διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών, Βορείου Τομέα, να φοράει την «ψείρα» στο αυτί και συνελήφθη από στελέχη του τμήματος ασφάλειας Αμαρουσίου.

Όπως προέκυψε, ο άνθρωπος που του έδινε εντολές για να μην κάνει λάθη κατά την εξέταση, ήταν ο Ι. Β, ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, 43 ετών ο οποίος όσο αναζητείται.

Η σύλληψη του 42χρονου Πακιστανού, έγινε στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα υφαρπαγής ψεύδους βεβαίωσης κατά συναυτουργία.

Πηγή: lawandorder.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Το Μαρούσι εκτός από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας για να ζεις σήμερα

H επιλογή περιοχής κατοικίας στην Αθήνα αποτελεί πλέον μια...

Μαρούσι:Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Μαρούσι, υπογράμμισε τις αναγκαίες...

Τραγωδία στο Μαρούσι-Νεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο 25χρονος που αγνοούνταν

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 25χρονου, τα ίχνη του οποίου...

Μαρούσι: Στο μουσείο του Γιάννη Τσαρούχη

Σαν σήμερα, πριν από 116 χρόνια (13 Ιανουαρίου 1910),...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img