Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο με πόρους του Δήμου

Το πράσινο φως για το έργο «Ανέγερση προσθήκης κατ’ επέκταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, για την δημιουργία Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, με ίδιους πόρους του Δήμου, έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε κατά πλειοψηφία την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση του Δήμου, βάσει της μελέτης που έχουν συντάξει με ίδιες διαδικασίες και πόρους οι υπηρεσίες του Δήμου.

Αναφορικά με την εν λόγω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε: «Βάζουμε τέλος στην ομηρία. Ως Δήμος αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση έργων υποδομής και σημαντικών παρεμβάσεων για την πόλη και τη νεολαία μας μέσα από το τεχνικό μας πρόγραμμα. Εκεί όπου απέτυχαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Οργανισμός Κτιριακών Υποδομών Α.Ε, ανταποκρινόμαστε στο πάγιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, όπως και για μία σειρά από άλλα έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ακόμα ένα «πράσινο φως» για το καζίνο

Ακόμα μια περιβαλλοντική έγκριση έλαβε το project Voria, που...

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img