Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
8.9 C
Marousi

Μαρούσι: Έργα ανακατασκευής της οδού Διομήδους στο κέντρο της πόλης

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο έργο ανακατασκευής της οδού Διομήδους στο κέντρο της πόλης, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλου και στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Δημοτικά έργα

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, που αφορούν στην  ενίσχυση του υποστρώματος με οπλισμένο σκυρόδεμα και νέο εξελιγμένο τύπο κυβολίθων, αλλά και για την εξέλιξη των ασφαλτοστρώσεων στις οδούς Αμοργού στο Ψαλίδι και Βενιαμίν Λεσβίου στη Νέα Λέσβο.

Δημοτικά έργα

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Οι ασφαλτοστρώσεις είναι ζητούμενο για την πόλη μας. Κατά τα προηγούμενα 3 έτη καταφέραμε να υλοποιήσουμε 45.000 τετραγωνικά μέτρα οδοποιίας ενώ είναι προγραμματισμένα ακόμη 120.000 τετραγωνικά μέτρα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα διεκδικούμε οικονομικούς πόρους από όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία έτσι ώστε όλες οι πολεοδομικές ενότητες να αναπτύσσονται ισοτίμως».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της...

Μαρούσι: Ξέφυγαν οι τιμές στο πάρκινγκ

Καθώς η πρωτεύουσα έχει υπερκορεστεί από τον πλεονάζοντα αριθμό...

Μαρούσι: Με πλήθος πιστών ο εορτασμός των Θεοφανίων

Με σεβασμό στη θρησκευτική παράδοση και σε κατανυκτική ατμόσφαιρα...

Μαρούσι:Viva Rena – αντιδήμαρχος πολιτισμού η πολύπειρη Ρένα Χαλίωτη

Όπως ενημέρωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Fb η...

Μαρούσι:Ο Νίκος Πέππας αναπληρωτής Δήμαρχος & νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ο Νίκος Πέππας αντιδήμαρχος μέχρι πρότινος Αθλητισμού & Πολιτισμού...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img