Τρίτη, 25 Νοεμβρίου, 2025
11 C
Marousi

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και στο Μαρούσι. Η διαδικασία ίσως πάρει παράταση.

Μεγάλη είναι η προσέλευση στις εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ με πάνω από 208.000 πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα σε όλη την Ελλάδα. Η  ροή στις κάλπες υπολογίζεται ότι είναι αυξημένη κατά 20-25% σε σχέση με το 2017.

Στο Μαρούσι το ενεργό παρών στην εκλογική διαδικασία έδωσαν και δύο δραστήριοι δημοτικοί σύμβουλοι ο Κωνσταντίνος Βλάχος εκλεγμένος με την παράταξη του Γιώργου Καραμέρου και ο Παναγιώτης Σαγρής ο οποίος προσχώρησε στην παράταξη Αμπατζόγλου.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, ίσως η διαδικασία πάρει παράταση στο κλείσιμο της κάλπης (κανονικά κλείνει στις 7 το απόγευμα). Αυτήν την ώρα συνεδριάζει η ΕΔΕΚΑΠ – η αρμόδια επιτροπή για τις εκλογές – για να αποφασιστεί η παράταση. Υπολογίζεται να κλείσουν οι κάλπες τις 21:00.

Ήδη, η πλευρά Παπανδρέου κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ αίτημα για παράταση της ψηφοφορίας και η πλευρά Λοβέρδου δηλώνει σύμφωνη, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ζητήσει να στηθούν περισσότερες κάλπες ανά την επικράτεια, αναμένοντας μεγάλη προσέλευση. Θετική και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι είναι αυτονόητο σε περίπτωση που χρειαστεί.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Εκδηλώσεις Χριστουγέννων & Άναμμα Δέντρου – 2 Δεκεμβρίου 2025

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ2/12/2025 | 20:00ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣΠΛΑΤΕΙΑ...

Μαρούσι:Εγκαίνια της 63ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής – 23 Νοεμβρίου 2025, στις 20:00, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ) προσκαλούν το...

Μαρούσι:Στο φουλ οι εργασίες για το καζίνο

Mε ένταση συνεχίζονται οι κατασκευαστικές εργασίες στην περιοχή Δηλαβέρη...

Μαρούσι: Σοκ ξυλοδαρμός ενός 14χρονου από συνομήλικο του που καταγραφόταν με κινητά τηλέφωνα

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μαρούσι η άγρια επίθεση σε...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img