Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2025
25.9 C
Marousi

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και στο Μαρούσι. Η διαδικασία ίσως πάρει παράταση.

Μεγάλη είναι η προσέλευση στις εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ με πάνω από 208.000 πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα σε όλη την Ελλάδα. Η  ροή στις κάλπες υπολογίζεται ότι είναι αυξημένη κατά 20-25% σε σχέση με το 2017.

Στο Μαρούσι το ενεργό παρών στην εκλογική διαδικασία έδωσαν και δύο δραστήριοι δημοτικοί σύμβουλοι ο Κωνσταντίνος Βλάχος εκλεγμένος με την παράταξη του Γιώργου Καραμέρου και ο Παναγιώτης Σαγρής ο οποίος προσχώρησε στην παράταξη Αμπατζόγλου.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, ίσως η διαδικασία πάρει παράταση στο κλείσιμο της κάλπης (κανονικά κλείνει στις 7 το απόγευμα). Αυτήν την ώρα συνεδριάζει η ΕΔΕΚΑΠ – η αρμόδια επιτροπή για τις εκλογές – για να αποφασιστεί η παράταση. Υπολογίζεται να κλείσουν οι κάλπες τις 21:00.

Ήδη, η πλευρά Παπανδρέου κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ αίτημα για παράταση της ψηφοφορίας και η πλευρά Λοβέρδου δηλώνει σύμφωνη, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ζητήσει να στηθούν περισσότερες κάλπες ανά την επικράτεια, αναμένοντας μεγάλη προσέλευση. Θετική και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι είναι αυτονόητο σε περίπτωση που χρειαστεί.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Έναρξη αιτήσεων για ένταξη/επικαιροποίηση ωφελούμενων στο κοινωνικό παντοπωλείο -συσσίτιο

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώνει ότι ξεκινούν οι...

Μαρούσι:Διακοπή ρεύματος-Ξαφνικό μπλακ άουτ στην περιοχή του ΟΑΚΑ

Ξαφνικό μπλακ άουτ το πρωί της Δευτέρας στο Μαρούσι...

Μαρούσι:12 και 13 Σεπτέμβρη 2025 το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ-Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 12 Σεπτ 2025• Ώρα 20:00 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Εντυπωσιακή Επίδειξη Αθλητικού Τραμπολίνο...

Μαρούσι: Γυναίκα απείλησε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στο...

Η δύση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου, όσοι έφυγαν για διακοπές επέστρεψαν,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img