Νέα διοίκηση στο Ι.Γ.Ε. Αντιπρόεδρος ο Μαρουσιώτης Αλέκος Κόκκαλης

Από σήμερα αναλαμβάνει η νέα διοίκηση στο Ι.Γ.Ε. με έντονο “άρωμα Αμαρουσίου” στη σύστασή της.  Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε επιτυχία στο έργο της.

Η αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη και ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Τσιπουράκης είναι μέλη του Δ.Σ., ενώ ο γνωστός Μαρουσιώτης Αλέκος Κόκκαλης είναι ο νέος αντιπρόεδρος του Ι.Γ.Ε.

Πιο συγκεκριμένα:

Η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 673/31.8.2019 είναι:
1. Νικόλαος Θυμάκης, Γεωπόνος, Πρόεδρος.
2. Αλέξανδρος Κόκκαλης Δημοσιογράφος, Αντιπρόεδρος.
3. Νικόλαος Χατζής, τακτικό μέλος και αναπληρώτρια Γεωργία Ρεμπούτσικα,οικονομολόγος, υπάλληλος υπ. Οικονομικών.
4. Βασίλειος Έξαρχος, οικονομολόγος, τακτικό μέλος και αναπληρώτρια Ελευθερία Σπαντιδάκη.
5. Λουκία Κεφαλογιάννη, οικονομολόγος, τακτικό μέλος και αναπληρωτής Αναστάσιος Καλαντζής, Γεωπόνος.
6. Ευφροσύνη Σακελλαρίου, συντ/χος ΔΕΗ, τακτικό μέλος και αναπληρώτρια Μαρία Αναγνώστου, πτυχ, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.
7. Στέφανος Τσιπουράκης, ιατρός, τακτικό μέλος και αναπληρωτής Κωνσταντίνος Μεταξάς, μεταλλειολόγος Μηχανικός.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img