Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 40η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Με επιτυχία διεξήχθη η 40η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, το τριήμερο από 6 έως 8 Ιουνίου 2022 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η θετική ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, πολιτών και εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία υπήρξε συγκινητική. Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο των αιμοδοτών, συγκεντρώθηκαν 212 μονάδες αίματος που ενισχύουν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Οι εθελοντές αιμοδότες, αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους και προσήλθαν για να προσφέρουν το υπέρτατο αγαθό της ζωής για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει σε δηλώσεις του πως η εθελοντική αιμοδοσία βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί των δράσεων εθελοντισμού και πως οι πρωτοβουλίες του Δήμου έχουν τη δύναμη να ευαισθητοποιούν και να κινητοποιούν δυνάμεις προς όφελος της κοινωνίας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις Coca Cola 3E και Bread Factory για τις ευγενικές χορηγίες.

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου παραμένει ανοικτή στο Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» για όσους εθελοντές αιμοδότες επιθυμούν να προσφέρουν αίμα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Οι νίκες κατά των Τούρκων στο Μαρούσι το1821

Στις αρχές Νοεμβρίου 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες νικούν τους...

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

Νέος διαδικτυακός τόπος για αξιολογούν οι πολίτες την αποτελεσματικότητα των δημάρχων

Ως εργαλείο διαφάνειας, λογοδοσίας αλλά και χάραξης πιο στοχευμένης...

Μαρούσι: Έως το τέλος καλοκαιριού το νέο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων

Tο “The Grid” βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της συμβολής...

Μαρούσι:Υποχρεωτικός ο καθαρισμός οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων από την 1η Απριλίου έως τη 15η Ιουνίου

Πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου για τη λήψη μέτρων πυροπροστασίας...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img