Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα μοιράσουν δώρα και εκπλήξεις την παραμονή των Χριστουγέννων στις κεντρικές πλατείες της πόλης

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του, το μεσημέρι της παραμονής Χριστουγέννων, Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιήσουν βόλτα με την άμαξά του στις κεντρικές πλατείες του Αμαρουσίου.  Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 12:00 από την πλατεία Αγίας Λαύρας, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, θα συνεχίσει στην πλατεία Κασταλίας με τελικό προορισμό την πλατεία Ευτέρπης (Σταθμό ΗΣΑΠ). Σε όλες τις πλατείες ο Άγιος Βασίλης με την άμαξα του θα κάνει στάση και θα μοιράσει στα Μαρουσιωτάκια δωράκια, μπαλόνια και ευχές για Καλές Γιορτές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν τις κεντρικές πλατείες, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών είναι καλεσμένος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για να σκορπίσει χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πόλη του Αμαρουσίου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Κλείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίων Αναργύρων;

Την Τρίτη 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η προθεσμία εγγραφών και...

Mαρούσι-καζίνο:H επίσημη παρουσίαση του πρότζεκτ(+φωτος)

Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο...

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img