Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, 2026
15.6 C
Marousi

Ολοκληρώθηκε αντιπλημμυρική παρέμβαση σε τμήμα της οδού Φραγκοκκλησιάς

Ολοκληρώθηκαν τα έργα επέκτασης αγωγού όμβριων υδάτων, επί της οδού Φραγκοκκλησιάς στο τμήμα μεταξύ Αιγιαλείας και Γρανικού στην πολεοδομική ενότητα του Παραδείσου, που αποσκοπούν στην απορροή και την αποφυγή λιμναζόντων υδάτων.

Μετά το πέρας των έργων πραγματοποιήθηκαν και εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Φραγκοκκλησιάς στο τμήμα από την οδό Γρανικού έως την Αμαρουσίου – Χαλανδρίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σημειώνει: «Τα αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη μας υλοποιούνται σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας. Είναι έργα απαραίτητα για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και αφορούν σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου.

Στόχος είναι, αυτή η διοικητική πενταετία να χαρακτηριστεί ως η πενταετία των μεγάλων και μικρότερων έργων υποδομών, που βελτιώνουν καθοριστικά την ποιότητα ζωής στην πόλη μας».

Ολοκληρώθηκε αντιπλημμυρική παρέμβαση σε τμήμα της οδού Φραγκοκκλησιάς

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Πρόγραμμα Ι.Ν. Άγιου Ανδρέα Συγγρού- Ο μοναδικός ορθόδοξος ναός γοτθικού ρυθμού στην Ελλάδα

Ο Βαυαρός αρχιτέκτονας Ερνέστος Τσίλλερ σχεδίασε τη Βίλλα Συγγρού...

Μαρούσι: Βίντεο με φλεγόμενο αυτοκίνητο στη μέση της λεωφόρου Κηφισίας

Το βίντεο ξαφνιάζει, καθώς η λεωφόρος μοιάζει κενή, με...

Μαρούσι: Οδηγός χτύπησε ηλικιωμένο που είχε αγκαλιά την εγγονή του

Απαράδεκτη συμπεριφορά επέδειξε οδηγός στο Μαρούσι όταν χτύπησε έναν ηλικιωμένο,...

Το Μαρούσι εκτός από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας για να ζεις σήμερα

H επιλογή περιοχής κατοικίας στην Αθήνα αποτελεί πλέον μια...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img