fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Κορίνα Λιούτα αναλαμβάνει πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος

Η Μαρουσιώτισσα με καταγωγή από τα Τρίκαλα, Κορίνα Λιούτα αναλαμβάνει και επίσημα πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.
Η κα Λιούτα είναι μια γυναίκα δρατήρια που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως είναι ικανή να τα καταφέρει.
Οι Μαρουσιώτες της έχουν εμπιστοσύνη και περιμένουν την ανάπτυξη του πολύπαθου Σικιριαδείου Ιδρύματος, υπό τη διοίκηση της.
Η ίδια έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με αίσθημα ευθύνης και μεγάλης τιμής προς το πρόσωπο μου, αποδέχομαι την δύσκολη και τιμητική πρόταση να αναλάβω την άμισθη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σικιαρίδειου Ιδρύματος στο Μαρούσι .
Το Σικιαρίδειο Ιδρυμα αποτελεί ένα κληροδότημα – εκπαιδευτικό ίδρυμα που αποτελεί κέντρο κατάρτισης νέων από 14 ετών και άνω, με νοητική υστέρηση και που τα τελευταία χρόνια είχε και έχει ακόμα πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.
Σε μια δύσκολη εποχή και λόγω covid, αναλαμβάνω την ευθύνη για την εξυγίανση και αναβάθμιση της λειτουργίας του, προκειμένου να αποτελέσει ένα πνεύμονα – πρότυπο για τις ανάγκες των εφήβων ΑμεΑ που έχουν ανάγκη επαγγελματικής κατάρτισης, αλλά και της ηθικής στήριξης των οικογενειών τους.
Ευχαριστώ την κα Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, για την επιλογή και την τιμητική της πρόταση, καθώς και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Θεόδωρο Αμπατζόγλου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε απόλυτα σύμφωνος κι αλληλέγγυος δηλώνοντας την στήριξη του στην επιλογή αυτή, αλλά και την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής να στηρίξει την λειτουργία του Ιδρύματος .
Δεσμεύομαι να κάνω πράξη όλα όσα πρεσβεύω εθελοντικά και κοινωνικά τόσα χρόνια στο χώρο της υγείας και των ΑμεΑ και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης σε ένα ευαίσθητο και πολυσύνθετο εγχείρημα, προκειμένου να προσφέρω χαρά, στήριξη και δημιουργικό έργο σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Η έννοια της προσβασιμότητας την οποία υπηρετώ και ως μέλος της εθνικής επιτροπής, αποτελεί μια κορυφαία προτεραιότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης την οποία υπηρετώ και στην αντίστοιχη επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού, πιστεύοντας απόλυτα ότι το αντάμωμα στον πολιτισμό της διαφορετικότητας μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της εικόνας του ανθρωπισμού της Χώρας μας σε μια εποχή αξιακής και ηθικής κρίσης.
προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 25, 2022 - Δευ
Μαρούσι, Ελλάδα
33°C ελαφρές νεφώσεις
δευ07/25 τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28 παρ07/29
ελαφρές νεφώσεις
33/28°C
αίθριος καιρός
34/26°C
αίθριος καιρός
36/26°C
αίθριος καιρός
35/25°C
αίθριος καιρός
33/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου...