Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Μαρουσιώτικη υποψηφιότητα στην Παγκρήτιο Ένωση

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου και ΔΣ της Παγκρητίου Ενώσεως που θα διεξαχθούν στις 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια, έχουμε ξεχωρίσει μια ενδιαφέρουσα μαρουσιώτικη υποψηφιότητα. Αυτή του διεθνολόγου Στέλιου Μαριδάκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο νομό Ρεθύμνου με το συνδυασμό της Ρένας Βασιλάκη.

Ο Στέλιος είναι γιος του νυν Προέδρου της Παγκρητίου, Γεώργιου Μαριδάκη, ο οποίος έγραψε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Ενώσεως διατελώντας Πρόεδρος ευρείας αποδοχής απο το 2007.

Παραθέτουμε το συγκινητικό κείμενο υποψηφιότητας του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία:

Για εμάς τους Κρητικούς η Κρήτη είναι ένας ολόκληρος κόσμος δεν είναι μόνο ένας τόπος. Είναι πάνω από όλα μια αντίληψη, μια στάση, μια ανεξάντλητη αφετηρία. 

Νιώθω ευγνώμων που το αδούλωτο πνεύμα της Κρήτης με συντροφεύει πάντα και με έχει οπλίσει με αισιοδοξία, επιμονή και  αέναη  #προσπάθεια απέναντι σε κάθε δυσκολία. 

Η #Οικογένεια μου, και κυρίως ο Πατέρας μου, ο Γιώργος Μαριδάκης, με θωράκισε με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά σύμφωνα με τα οποία οραματίζομαι το #μέλλον των #Κρητών. 

Σε εκείνον οφείλω τη φλόγα που έχω στην καρδιά μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Κρήτη, και τον ευχαριστώ για ότι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα τόσο σε εμένα όσο και σε όλους τους Κρήτες διατηρώντας και πρεσβεύοντας το Κρητικό πολιτιστικό στοιχείο αναλλοίωτο.

Από πολύ μικρή ηλικία απέκτησα βιώματα και γνώρισα τις ομορφιές της Κρήτης.

Σήμερα, με την υποψηφιότητά μου στην Παγκρήτιος Ένωσις  θέλω να μεταλαμπαδεύσω τον πολιτισμό και τις αξίες της όχι μόνο στους Κρήτες της Αθήνας αλλά και σε όσους αγαπούν ότι πρεσβεύει η Μεγαλόνησος και οι άνθρωποί της. 

Σε αυτήν την εκλογική μάχη τάσσομαι στο πλευρό της Ρένας Βασιλάκη γιατί βλέπω στο πρόσωπό της έναν άνθρωπο με αξίες και όραμα για τη διατήρηση και Προαγωγή της μεγάλης πολιτιστικής παράδοσης της Κρήτης. Αισθάνομαι την ανάγκη να την ευχαριστήσω για την τιμή που μου προσέφερε με το να βρίσκομαι δίπλα της σε αυτόν τον αγώνα. 

Κρήσσες και Κρήτες, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου, σας περιμένουμε στο Ξενοδοχείο Τιτάνια για να κάνουμε όλοι μαζί την καρδιά της Κρήτης να χτυπήσει δυνατά στην Αθήνα έχοντας πάντα την Κρήτη στην Καρδιά μας με Πρόεδρο τη Ρένα Βασιλάκη.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ειδικότερα, λόγω εκτέλεσης...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με επιτυχία διεξήχθη η Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στην πλατεία...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ανοίγει η αυλαία των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αμαρουσίου, με την πόλη στολισμένη στα χρώματα και στο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πλήθος κόσμου παρευρέθη στον πρώτο εορτασμό για την αγιοκατάταξη του Οσίου Αθανασίου Χαμακιώτη, στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιον Παναγίας Νερατζιωτίσσης Αμαρουσίου την Κυριακή 26 Νοεμβρίου...