Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

“Καλπάζει” ο Τσαγκαρόπουλος – Ανέλαβε αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Attica Bank

Ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, μας συστήθηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές όπου κατάφερε να εκλεγεί στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου του μεγάλου λιμανιού και συνδέθηκε με την πόλη μας μέσω της συζύγου του, η οποία είναι μέλος μιας εκ των πλέον σεβαστών οικογενειών της.

Υπήρξε στο παρελθόν συνεργάτης του δημάρχου και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του.

Από την ημέρα της εκλογής του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, σαρώνει τις θέσεις ευθύνης και τα αξιώματα. Ανέλαβε αντιπρόεδρος ΕΦΚΑ, μέλος του Δ.Σ. της Attica Bank και πλέον αναβαθμίστηκε σε αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ίδιας τράπεζας.

Αναμφισβήτητα, οι αξιόλογες θέσεις ευθύνης που αναλαμβάνει, αποτελούν τιμή για την πόλη μας.

Η ραγδαία όμως αυτή εξέλιξη του, μαθαίνουμε ότι έχει θορυβήσει ορισμένους συναδέλφους του εντός της δημοτικής ομάδας Αμπατζόγλου, που σκέφτονται τη διάδοχη κατάσταση. Η στενή επαφή του Τσαγκαρόπουλου με τον δήμαρχο, οι ισχυρές πολιτικές φιλίες του, οι δυνατές θέσεις που έχει αναλάβει και η ηλικία του που δεν είναι απαγορευτική,  έχουν κάνει κάποιους εκ των  “Ηρακλειδών του Στέμματος”, να τον κατατάσσουν στους εν δυνάμει ανταγωνιστές τους.

Διευκρινίζουμε όμως, ότι από την πλευρά του ίδιου δεν έχει εκφραστεί ή υπονοηθεί ποτέ σχετική επιθυμία.

Η είδηση της αναβάθμισής του, έγινε γνωστή από τον ίδιο καθώς έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook : “Όλοι μαζί, Διοίκηση και εργαζόμενοι θα αγωνιστούν για να συνεχίσει η Τράπεζα την ανοδική της πορεία”

Η σχετική ανακοίνωση της Attica Bank αναφέρει:

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση 10 Νοεμβρίου 2020, σε συνέχεια της παραίτησης του Προέδρου Δ.Σ. και μη εκτελεστικού μέλους, κ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, εξέλεξε νέο Πρόεδρο Δ.Σ. τον κ. Κωνσταντίνο Μακέδο, Αντιπρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο και ανασυγκροτήθηκε ως εξής:

Κωνσταντίνος Μακέδος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Θεόδωρος Πανταλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Ιωάννης Τσακιράκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Αντώνιος Βαρθολομαίος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Αλέξιος Πελέκης, (Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Γεώργιος Δουκίδης, (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Ελένη Κολιοπούλου, (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Χαρίτων Κυριαζής, (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Ανδρέας Ταπραντζής, (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Αικατερίνη Ονουφριάδου, (Μη εκτελεστικό, πρόσθετο μέλος και εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου, δυνάμει των διατάξεων του Ν.3723/2008)

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ορίστηκαν εκ νέου οι αρμοδιότητες και η εκπροσώπηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει ως έχει καθοριστεί με την από 02-09-2020 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετοχών, ήτοι τριετής.

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

Στο Μαρούσι24, ευχόμαστε  στον Κωνσταντίνο Τσαγκαροπουλο να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να συνεχίσει τη δυναμική του πορεία.

 

 

 

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ειδικότερα, λόγω εκτέλεσης...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με επιτυχία διεξήχθη η Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στην πλατεία...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ανοίγει η αυλαία των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αμαρουσίου, με την πόλη στολισμένη στα χρώματα και στο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πλήθος κόσμου παρευρέθη στον πρώτο εορτασμό για την αγιοκατάταξη του Οσίου Αθανασίου Χαμακιώτη, στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιον Παναγίας Νερατζιωτίσσης Αμαρουσίου την Κυριακή 26 Νοεμβρίου...