Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο Αντιδήμαρχος που “μιλάει” με το έργο του

Γιάννης Ιωαννίδης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Αμαρουσίου, είναι η απόδειξη πως οι νέοι που ασχολούνται με τα κοινά μπορούν να φέρουν νέο αέρα προσφοράς και ήθους στην πολιτική.

Ο Γιάννης ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2019, όταν και αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι, όπου και εξελέγη. Έκτοτε, άδραξε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά ξεχώρισε.

Με όποιον μιλήσεις έχει να πει τα καλύτερα για το χαρακτήρα του, για το ήθος του, την εργατικότητα του και τα αποτελέσματα που έφερε σε κάθε θέση ευθύνης που ανέλαβε. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχε σε αυτές τις εκλογές να είναι ένα από τα δυνατά φαβορί για τις πρώτες θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ».

Τα πρώτα δείγματα γραφής τα έδωσε ως Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς. Επί θητείας του δημιουργήθηκε το Forum Nέων και σε διάστημα δυο ετών πραγματοποιήθηκαν 44 δράσεις ευαισθητοποίησης για θέματα περιβάλλοντος, αθλητισμού και πολιτισμού. Το Youth Festival το καλοκαίρι του 2022 στο Μαρούσι, προσέλκυσε μέσα σε δυο μέρες πάνω από 3000 επισκέπτες.

Μία από τις σημαντικότερες όμως διακρίσεις της Νέας Γενιάς ήταν η δημιουργία της Δημοτικής Ακαδημίας “MAROUSSI DIGITAL ACADEMY” η οποία πρόσφατα πήρε το 1ο Βραβείο στα OTA AWARDS, ανάμεσα σε όλους τους δήμους της χώρας. Μία Ακαδημία που σε συνεργασία με τη Samsung, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, την ΟΤΕacademy και τη Cisco, προσπαθεί να δώσει ένα επιπλέον εργαλείο στους νέους της πόλης για ανεύρεση εργασίας.

Το Φεβρουάριο του 2023, ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου του ανέθεσε την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, αναγνωρίζοντας έτσι τόσο την εργατικότητα όσο και την αποτελεσματικότητα του. Μέσα σε 7 μήνες είδαμε να κατασκευάζονται νέες παιδικές χαρές, νέα πάρκα, να κλαδεύονται δέντρα, να φυτεύονται φυτά στις πλατείες, να συντηρούνται αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι και οι πολίτες βρήκαν μεγαλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα τους.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι Μαρουσιώτης 7ης γενιάς. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα δυνατά χαρτιά του ψηφοδελτίου του Θεόδωρου Αμπατζόγλου και μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα που με την αξιοσύνη και το ήθος του θα βοηθήσει να υλοποιηθεί το έργο του νέου δημάρχου.

Ακούς συχνά από ανθρώπους που απαξιώνουν την πολιτική να χρησιμοποιούν την έκφραση «και ποιον να ψηφίσω;». Ο Γιάννης είναι σίγουρα ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πείθουν ακόμα και έναν «απογοητευμένο» να τον ψηφίσει. Απέδειξε πως τιμάει την ψήφο των Μαρουσιωτών, είμαστε σίγουροι πως θα τον τιμήσουν και εκείνοι για ακόμα μία φορά.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινοπούλεως αγιοποιήθηκε ο πατήρ Αθανάσιος Χαμακιώτης, ο πρώην εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Νερατζιωτίσσης στο Μαρούσι. Ακολουθεί αναλυτικό άρθρο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ένας υπέροχος χώρος πρασίνου, αναψυχής και περιπάτου είναι έτοιμος να παραδοθεί στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης, στη θέση του πρώην Ολυμπιακού Χωριού...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ειδικότερα, λόγω εκτέλεσης...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με επιτυχία διεξήχθη η Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στην πλατεία...