Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο Αντιδήμαρχος που “μιλάει” με το έργο του

Γιάννης Ιωαννίδης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Αμαρουσίου, είναι η απόδειξη πως οι νέοι που ασχολούνται με τα κοινά μπορούν να φέρουν νέο αέρα προσφοράς και ήθους στην πολιτική.

Ο Γιάννης ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2019, όταν και αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι, όπου και εξελέγη. Έκτοτε, άδραξε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά ξεχώρισε.

Με όποιον μιλήσεις έχει να πει τα καλύτερα για το χαρακτήρα του, για το ήθος του, την εργατικότητα του και τα αποτελέσματα που έφερε σε κάθε θέση ευθύνης που ανέλαβε. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχε σε αυτές τις εκλογές να είναι ένα από τα δυνατά φαβορί για τις πρώτες θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ».

Τα πρώτα δείγματα γραφής τα έδωσε ως Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς. Επί θητείας του δημιουργήθηκε το Forum Nέων και σε διάστημα δυο ετών πραγματοποιήθηκαν 44 δράσεις ευαισθητοποίησης για θέματα περιβάλλοντος, αθλητισμού και πολιτισμού. Το Youth Festival το καλοκαίρι του 2022 στο Μαρούσι, προσέλκυσε μέσα σε δυο μέρες πάνω από 3000 επισκέπτες.

Μία από τις σημαντικότερες όμως διακρίσεις της Νέας Γενιάς ήταν η δημιουργία της Δημοτικής Ακαδημίας “MAROUSSI DIGITAL ACADEMY” η οποία πρόσφατα πήρε το 1ο Βραβείο στα OTA AWARDS, ανάμεσα σε όλους τους δήμους της χώρας. Μία Ακαδημία που σε συνεργασία με τη Samsung, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, την ΟΤΕacademy και τη Cisco, προσπαθεί να δώσει ένα επιπλέον εργαλείο στους νέους της πόλης για ανεύρεση εργασίας.

Το Φεβρουάριο του 2023, ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου του ανέθεσε την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, αναγνωρίζοντας έτσι τόσο την εργατικότητα όσο και την αποτελεσματικότητα του. Μέσα σε 7 μήνες είδαμε να κατασκευάζονται νέες παιδικές χαρές, νέα πάρκα, να κλαδεύονται δέντρα, να φυτεύονται φυτά στις πλατείες, να συντηρούνται αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι και οι πολίτες βρήκαν μεγαλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα τους.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι Μαρουσιώτης 7ης γενιάς. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα δυνατά χαρτιά του ψηφοδελτίου του Θεόδωρου Αμπατζόγλου και μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα που με την αξιοσύνη και το ήθος του θα βοηθήσει να υλοποιηθεί το έργο του νέου δημάρχου.

Ακούς συχνά από ανθρώπους που απαξιώνουν την πολιτική να χρησιμοποιούν την έκφραση «και ποιον να ψηφίσω;». Ο Γιάννης είναι σίγουρα ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πείθουν ακόμα και έναν «απογοητευμένο» να τον ψηφίσει. Απέδειξε πως τιμάει την ψήφο των Μαρουσιωτών, είμαστε σίγουροι πως θα τον τιμήσουν και εκείνοι για ακόμα μία φορά.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Επτά κινηματογραφικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μεγάλος αριθμός ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες συγκρούστηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:40 στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με ομάδα ανηλίκων για άγνωστο λόγο....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν τα παιδιά των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου και των αντίστοιχων τμημάτων του Δήμου Βριλησσίων στο τουρνουά μπάσκετ που...