Θ. Αμπατζόγλου σε συνάντηση του Συλλόγου Σωρού: «Όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις θα λάβουν τις απαντήσεις τους»

Στη συνάντηση του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Σωρού & Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου χαιρέτησε την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του Συλλόγου γίνεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών των συναθροίσεων λόγω covid-19 και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρό της Αθανάσιο Νησιώτη στον Γ. Γραμματέα   και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, και τα μέλη και φίλους της Ένωσης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η συμβολή σας στον εξωραϊσμό και ανάπτυξη της περιοχής είναι σημαντική. Εξαιρετικό επίσης είναι το κοινωνικό σας έργο καθώς είστε δίπλα σε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου και ο δυναμισμός σας στον τομέα αυτό αποτελεί παράδειγμα ανθρωπιάς και προσφοράς». Ο Δήμαρχος επίσης αναφέρθηκε στα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα και σημείωσε: «Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία για να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, ότι δήθεν ο προσφάτως ανακαινισμένος ΚΧ 9760 καταστράφηκε από την υπερχείλιση του Ρέματος Σαπφούς. Πέρα για πέρα αναληθές! Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να κρύψουν τις δικές τους «καταστροφικές» αμέλειες όταν είχαν θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Αττικής τη μόνη αρμόδια για τη διευθέτηση Ρεμάτων και σχετικών αντιπλημμυρικών έργων. Ο κόσμος όμως τους γνωρίζει όπως γνωρίζει πως αυτή η Δημοτική Αρχή πράττει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για προασπίσει τη Δημόσια Ασφάλεια. Πολύ σύντομα θα λάβουν τις απαντήσεις τους και θα είναι πολύ πικρές».

συλλογος σωρου συλλογος σωρου

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η Αντιπεριφερειάχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου και κάτοικοι της περιοχής.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που έβαλε φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με το τσιγάρο του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 74χρονος, ο...

Μαρούσι: Ακινητοποίησε 14χρονη στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου και προσπάθησε να την βιάσει

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε το βράδυ της Κυριακής (12.06.2026) ένα...

Μαρούσι: Πουλήθηκε υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων έναντι 4,05 εκατ. ευρώ

Ανακοινώθηκε η πώληση υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων συνολικής επιφάνειας 16.053...

Μαρούσι: Φωτιά και καταστροφή σε κλινική στο Σισμανόγλειο

«Κάποιος έβαλε φωτιά σε στρώμα, μένει να αποδειχθεί αν...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img