Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2025
25.7 C
Marousi

Με δεκάδες μέλη και φίλους, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Παρουσία δεκάδων μελών και φίλων, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στον πύργο του Δάσους Συγγρού και αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για υγεία και μια γόνιμη και δημιουργική χρονιά.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, εκφράζοντας στο χαιρετισμό της τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο σημαντικό περιβαλλοντικό έργο του συλλόγου.

«Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Δήμαρχος προσωπικά είμαστε κοντά σας και στηρίζουμε το σοβαρό έργο που επιτελείτε για την προστασία του Κτήματος Συγγρού. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Να προστατευθεί με κάθε νόμιμο μέσον ο δασικός του χαρακτήρας και πιστεύουμε ότι και με τη νέα Διοίκηση του ΙΓΕ θα πορευτούμε όλοι μαζί» επισήμανε η κα Χαλιώτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΙΓΕ κ. Νίκος Θυμάκης, ο Διευθυντής του ΙΓΕ κ. Γεώργιος Μπαλωματής και η Δημοτική Σύμβουλος κα Φανή Λέκκα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πρεμιέρα για το 26ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2025»

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα...

Μαρούσι:Σπαθάρεια 2025 | 26ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, 1-6 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:30

Τα «Σπαθάρεια 2025», διοργανώνονται από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και 6...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη του Πέλικα στο Ψαλίδι

Ο μεθεόρτιος Εσπερινός προς τιμήν του Αγίου Ιωάννη του Πέλικα...

Μαρούσι:5o στην ζήτηση για ενοικίαση κατοικίας

Παρά την κατά 7,6% αύξηση των ζητούμενων ενοικίων σε 11,2...

Μαρούσι: Πανηγύρισε ο Ι.Ν. Κοσμά του Αιτωλού

Ανήμερα της εορτής στις 24 Αυγούστου 2025,τελέστηκε ο πανηγυρικός...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img