Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
31 C
Marousi

Συντονίστρια Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης η Άννα Ζαχαριάδου

Η πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, που στις δημοτικές εκλογές κατέγραψε ένα σημαντικό αριθμών ψήφων στο Μαρούσι με τον συνδυασμό του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ανακοινώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία ως Συντονίστρια Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Άννα Ζαχαριάδου, ένα νέο πολιτικό στέλεχος με πλούσιο βιογραφικό και έντονη διάθεση προσφοράς στα κοινά, αξιοποιείται ουσιαστικά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και το μέλλον είναι σίγουρα μπροστά της.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Συντονίστρια Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης η Άννα Ζαχαριάδου.

Η Άννα Ζαχαριάδου είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει διπλό μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις «Διεθνείς Σπουδές Πολέμου» από τα Πανεπιστήμια Potsdam του Βερολίνου και UCD του Δουβλίνου. Έχει διατελέσει Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου από το 2016 έως και το 2020, ενώ είναι μέλος της Γραμματείας Διεθνών της οργάνωσης από το 2015. Έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Ασίας και Ωκεανίας του ΥΠΕΞ και μιλάει Aγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Ο Γιώργος Κωλέτσης επέστρεψε στη Νίκη Αμαρουσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την...

«Δημήτρης. Ένας αληθινός cat hero»

Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν από τη ζωή αθόρυβα, αλλά...

Μαρούσι:To Φεστιβάλ 2025 ξεκινά και φέτος– από 30 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Αμαρουσίου επιστρέφει από τις 30 Ιουνίου έως τις 15...

Μαρούσι: Ενίσχυση των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Αμαρουσίου...

Μαρούσι:Εποχή Παπαθεοδώρου στον πάγκο!

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Ηλία...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img