Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2025
22.5 C
Marousi

Συνεχίζεται η διαδικασία των δωρεάν rapid test όλο τον Απρίλιο στην πλατεία του ΗΣΑΠ

Τα δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) πραγματοποιούνται με κινητές μονάδες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 10:00 – 15:00, για όλο τον μήνα Απρίλιο, στην πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για το θέμα αυτό ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει: «Το Μαρούσι, με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Μαρουσιώτες αλλά και​ κάτοικοι των Δήμων των Βορείων Προαστίων μπορούν να επισκέπτονται την πόλη μας για να υποβάλλονται σε δωρεάν rapid test. Η πράξη αυτή είναι μία από τις απαραίτητες ενέργειες για την αναχαίτιση της πανδημίας».

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid test πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Διακοπή ρεύματος-Ξαφνικό μπλακ άουτ στην περιοχή του ΟΑΚΑ

Ξαφνικό μπλακ άουτ το πρωί της Δευτέρας στο Μαρούσι...

Μαρούσι:12 και 13 Σεπτέμβρη 2025 το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ-Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 12 Σεπτ 2025• Ώρα 20:00 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Εντυπωσιακή Επίδειξη Αθλητικού Τραμπολίνο...

Μαρούσι: Γυναίκα απείλησε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στο...

Η δύση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου, όσοι έφυγαν για διακοπές επέστρεψαν,...

Μαρούσι:Με πλήθος πιστών ο εορτασμός της Παναγίας της Νερατζιώτισσας

Με βαθιά θρησκευτική κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img