Συνεχίζεται η διαδικασία των δωρεάν rapid test όλο τον Απρίλιο στην πλατεία του ΗΣΑΠ

Τα δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) πραγματοποιούνται με κινητές μονάδες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 10:00 – 15:00, για όλο τον μήνα Απρίλιο, στην πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για το θέμα αυτό ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει: «Το Μαρούσι, με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Μαρουσιώτες αλλά και​ κάτοικοι των Δήμων των Βορείων Προαστίων μπορούν να επισκέπτονται την πόλη μας για να υποβάλλονται σε δωρεάν rapid test. Η πράξη αυτή είναι μία από τις απαραίτητες ενέργειες για την αναχαίτιση της πανδημίας».

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid test πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του καζίνο – Ποιες μεγάλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com οι υπογραφές “έπεσαν” χθες...

Mαρούσι:Κλειστοί οι Δημοτικοί χώροι (Πολιτιστικοί Αθλητικοί ΚΑΠΗ κ.α.) την Τετάρτη 1η Απριλίου, μετά τις 14:00, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Κλειστοί, θα παραμείνουν οι ακόλουθοι Δημοτικοί Χώροι και Υπηρεσίες, την Τετάρτη 1η Απριλίου,...

Μαρούσι: Χειροπέδες στη μητέρα 4χρονου κοριτσιού που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

Μόνη της να περιπλανιέται στο Μαρούσι εντοπίστηκε μία 4χρονη,...

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img