Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
17.5 C
Marousi

Βασίλης Κωνσταντίνου: Συντετριμμένος στην κηδεία της Μάρθα Καραγιάννη – «Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να πω αντίο»

«Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από την ζωή μου», ανέφερε συγκινημένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης τη Μάρθα Καραγιάννη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Στην κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού βρέθηκε και ο Μαρουσιώτης Βασίλης Κωνσταντίνου, που υπήρξε ζευγάρι με την Μάρθα Καραγιάννη επί 12 χρόνια.

«Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στη Μάρθα Καραγιάννη αντίο», είπε συντετριμμένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από την ζωή μου», ανέφερε συγκινημένος, ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν οικογένεια».

Όπως είπε ο ίδιος θα θυμάται σίγουρα τη Μάρθα και όλα όσα του πρόσφερε, όλα αυτά τα οποία του είπε. «Και μπορώ να πω, πως από τότε που γνώρισα τη Μάρθα ίσως έγινα και πιο σοβαρός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Εγώ τη Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ τη Μάρθα την γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο, ειλικρινή, με θέληση να ζήσει και θέληση να κάνει οικογένεια» κατέληξε.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Mαρούσι:Απίστευτο τροχαίο στο ΟΑΚΑ: «Κόλλησε» το γκάζι και προκάλεσε καραμπόλα στο πάρκινγκ (vid)

Ένα πρωτοφανές τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης...

Μαρούσι: 18χρονος «πιάστηκε» με 4.000 κροτίδες!

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που πωλούσε...

Πρόταση Στουρνάρα στην κυβέρνηση: Δώστε στους δήμους την είσπραξη του ΕΝΦΙΑ

Την ιδέα της είσπραξης και διαχείρισης του ΕΝΦΙΑ από...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img