Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
8.1 C
Marousi

Βράβευση του Δήμου Αμαρουσίου για την προώθηση του Εθελοντισμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS

Εξ αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στην εκδήλωση ο Δήμος Αμαρουσίου μαζί με άλλους δύο δήμους (Παπάγου – Χολαργού, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης) βραβεύτηκαν από την Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, παρουσία πολλών Υπουργών, Δημάρχων και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τη προσφορά τους στην ιδέα του Εθελοντισμού για το 2022.

Η εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS και το Δήμο Παπάγου – Χολαργού με θέμα “Εθελοντισμος και Τοπική Αυτοδιοίκηση” βραβεύτηκαν επίσης ο ΣΠΑΥ και 12 εθελοντικές οργανώσεις που προστατεύουν το Οικοσύστημα του Υμηττού.

Το βραβείο του Δήμου Αμαρουσίου παρέλαβε από την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κα Νέλλυ Παλαιολόγου, ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης .

Ακαδημία Εθελοντισμού

Στην ευχαριστήρια δήλωση του ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε σχετικά :

“Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου Δήμαρχος Αμαρουσίου κι εγώ προσωπικά, πιστεύουμε στην αξία του Εθελοντισμού και την καθοριστική του συμβολή του στην λειτουργία των δομών, των υπηρεσιών του δήμου αλλά και της ευρύτερης δημοτικής μας οικογένειας. Κάθε πολίτης, κάθε σύλλογος, κάθε οργανισμός, που βάζει το λιθαράκι του προς όφελος της κοινωνίας μας αποτελεί σύμμαχο μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο και Πρόεδρο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μας φιλοξενεί, όπως και τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Εθελοντισμού Γιώργο Γαμπιεράκη, τόσο για την τιμή, όσο και για την αναγνώριση των προσπαθειών μας.

Η βράβευση αυτή ανήκει σε όλους τους εθελοντές μας που βρίσκονται στις δράσεις, στο πεδίο, στην πρώτη γραμμή όποτε χρειαστεί. Αυτούς γιορτάζουμε σήμερα και είμαστε περήφανοι γι αυτούς”.

Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, με χορηγό Βραβείων την TÜV Hellas (TÜV Nord Group).

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αυτοψία στην ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών στο Νέο Μαρούσι

Το κομβικό έργο, ολοκληρωμένης ανάπλασης του κεντρικού οδικού άξονα της...

Ανακοίνωση ΓΣΑ για επεισόδια Λαυρίου-΄΄Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;΄΄

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣΑ μετά τα θλιβερά επεισόδια που...

Ξύλο στον αγώνα μπάσκετ Λαύριο – Μαρούσι – Εφυγαν οι διαιτητές(+video)

Διέκοψαν τον αγώνα και αποχώρησαν οι διαιτητές. Κλειστά μπουκάλια...

Μαρούσi: Πρόγραμμα Απόκριες 2025

Tο Μαρούσι γιορτάζει την Αποκριά, με υπέροχα ψυχαγωγικά και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img